CHRISFIT GYM

"de sportschool waar iedereen zich thuis voelt"

Home

CHRISFIT GYM BRESKENS

Chrisfit Gym is een gezellige en professionele sportschool die haar deuren begin 2016 heeft geopend in het centrum van Breskens. Bij ons sport iedereen in een prettige sfeer. Of je dit nu individueel wil doen of in groepsverband, bij ons is het allemaal mogelijk.

Naast fitnessen, cardio en krachttraining kan je bij Chrisfit gym met een personal trainer aan de slag. We kunnen je begeleiden bij afslanken in samenwerking en met behulp van onze voedingsadviseur.

Individuele (specifieke) sportbegeleiding en/of revalidatie

Voor revalidatie en individuele (specifieke) sportbegeleiding ben je bij Chrisfit Gym aan het juiste adres. Kom gerust eens langs om te zien en te horen wat wij voor jou kunnen betekenen. We zijn 7 dagen per week geopend. Onze openingstijden staan op onze website.

Onze fitness instructeurs en personal trainers zijn Fit-Vak gediplomeerd en onze Clubjoy coaches hebben hun certificering. Daarnaast volgen zij regelmatig bijscholing. De yoga docenten zijn gediplomeerd en volgen regelmatig (bij)scholing. Zo zorgt Chrisfit gym dat u altijd naar de laatste inzichten kunt trainen.

Diverse van onze medewerkers zijn BHV-gecertificeerd en volgen jaarlijks de herhalingsopleiding. In onze sportschool is uit zorg voor de klanten en omwonenden een AED aanwezig.

wordt lid

Ben je op zoek naar een leuke goede sportschool, kom dan eens langs en breng je vriend, vriendin, partner of wie dan ook mee. Samen met jou stellen we dan jouw trainingsschema op na een persoonlijke intake!

Tot gauw bij ChrisFit Gym!

Translate »
Instagram