Breskens, 21 december 2021

 

Beste ChrisFit leden en sporters

Eindelijk eens een weekend vrij sinds juli van dit jaar en tijd om eens een vriend op te zoeken die ik al lang niet gezien had. Maar toen ik na een treinreis van 3 uur uitstapte hing er al een zware donderwolk in de lucht en in de avond konden we toosten op een nieuwe algehele lockdown….

Daar gaan we weer dacht ik, en bijna ging ik weer in die negatieve spiraal mee.Dat werkt niet en dat lost niks op, en dat wil ik jullie ook graag meegeven.

De Kerst staat voor de deur, het feest van een nieuw begin en hoop!Een nieuw begin en hoop op een beter 2022 is wat ChrisFit met u wil gaan doen, want we gaan Covid  19 zelf de genadeklap toebrengen!

Boosterprik, gevaccineerd, of juist niet; het wordt wel duidelijk dat een groot deel van de oplossing uiteindelijk bij onszelf ligt door gezond en vitaal te blijven40% is bewegen en daar bent u mee bekend, maar 60% is voeding en een gezonde leefstijl, en dat is voor de meeste mensen lastiger om daar een vinger achter te krijgen, zodat je dat goed doet.

Daarom willen we al onze leden (als compensatie voor het ongemak)een gratis proefweek aanbieden van ons BenFit Lifestyle programma zodat u inzicht krijgt hoe u met een gezonde leefstijl gemakkelijk aan de slag kunt. Lekker en gezond eten en toch afvallen, en voor de jongere leden: goed en eiwitrijk eten om aan te komen in gewicht,en dan vooral spiermassa!U ontvangt dan van ons dagmenu’s voor een hele week precies naar de calorie behoefte die u nodig heeft.

Voor meer info over het Benfit lifestyleprogramma kun je de bijgevoegde link aanklikken https://benfit.nl/benfit-volgen/

Het wegen en meten doen we gedurende de kerstvakantie tot 14 januari 2022 op het kantoor van de sportschool aan de Havenwestzijde 21 in Breskens.Meldt u aan voor een afspraak via whatsapp op 06-19180090 met naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om de afspraak in te plannen.

We gaan er vooralsnog van uit dat we op 14 januari ook weer open gaan, en dan zorgen wij ervoor dat uw proefweek voor u klaarligt voor een “perfect lifestyle” in 2022!

Blijf positief, geniet van het mooie van de feestdagen, rust goed uit en bereid je voor op een gezond en actief 2022 samen met het team van ChrisFit-Gym!

 

P.S. Ken je iemand die geen lid is en eigenlijk ook wel een proefweek BenFit zou willen doen? Dan kan dit voor €37,50. (Proefweek + 3x gratis sporten bij ChrisFit)

 

 

TEAM CHRISFIT

ChrisFit Gym 

 

Haven Westzijde 21

4511 AR Breskens 

0117-381331

info@chrisfit-gym.nl

www.chrisfit-gym.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »