Corona Nieuws plus updates

 

Update 25 mei 2020

1e en 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Hierdoor zullen er die dagen geen lessen worden gegeven. Vanaf dinsdag 2 juni hervatten wij de lessen weer.

 

Update 22 mei 2020
Beste sporters van ChrisFit

Hierbij weer nieuws omtrent de uitbreiding van onze lessen. Gisteren mailde wij dat er drie nieuwe outdoor lessen op het rooster staan namelijk Clubjoy STEP, CORE en Fit & Shape op de locatie aan de Weegbrugweg in Breskens.
Dit is aan de overkant van de parkeerplaats aan de achterzijde van de Plus Supermarkt.

Vandaag kunnen we daar weer nieuwe lessen aan toevoegen. Het complete lesrooster kun je vinden op https://www.chrisfit-gym.nl/lesrooster/

Ten eerste komt de KRACHT op dinsdagavond 19.30 uur te vervallen en komt daar vanaf dinsdag 26 mei standaard de SPINNING voor in de plaats van 19.30 tot 20.30 uur.
De SPINNING wordt gegeven door Chris op onze binnenplaats en er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.

YOGA is vanaf zondag 31 mei weer te volgen. De locatie is naast Breskens Aan Zee; sta je op het strand kijkend naar BAZ, dan wordt de yoga links van BAZ gegeven door Vanessa. Neem voor deze les je eigen badlaken of stranddoek mee. Op het zand is een yogamatje wellicht niet heel fijn. Uiteraard maak je daarin zelf een keuze.

CLUBJOY COMBI LES is een live online te volgen les via de ZOOM app die je kunt downloaden in de playstore.
De les wordt vanaf nu iedere dinsdagavond van 19.30-21.00 uur gegeven door Ursula en Stefan live vanuit onze sportschool. In dit uur worden verschillende Clubjoy lessen gecombineerd tot een geweldige afwisselende training met veel fun. Wil je deelnemen aan deze geweldige les dan moet je je naam en telefoonnummer aan ons doorgeven zodat je toegevoegd kan worden aan de besloten groep.

Wil je aan bovenstaande les(sen) meedoen dan kun je je vanaf maandag 25 mei telefonisch aanmelden tussen 08.00-10.00 uur via ChrisFit 0117-381331. Je kunt vanaf nu ook onze reserveringsapp COMPEDFIT gebruiken om zelf te reserveren. Je hebt dan wel je klantnummer nodig. Weet je die niet dan kun je die ook telefonisch opvragen tijdens doordeweekse dagen tussen 08.00-10.00 uur.

Uiteraard is dit lesaanbod voor onze abonnementhouders en iedereen met een 10-rittenkaart.

Update 15 mei 2020

Breskens, 15 mei 2020

Vanaf volgende week kunnen we eindelijk gaan beginnen met buiten sporten. Zoals jullie allemaal weten is binnen sporten nog niet aan de orde. De branchevereniging is nog steeds in gesprek met de minister om de genoemde datum van 1 september te vervroegen. Laten we voor jullie, maar ook voor alle sportscholen hopen dat er weer eerder binnen gesport mag worden onder strikte voorwaarden.

Wij willen vanaf dinsdag 19 mei met buiten trainingen gaan beginnen onder voorwaarde van droog weer. In de komende tijd zullen we uiteraard andere groepslessen toe gaan voegen zoals o.a. Step, Core, Fit&Shape, Yoga etc. aan het rooster maar we starten eerst met de volgende lessen: Krachttraining, Tabata, Circuit Training op onze binnenplaats, en Bootcamp op locatie. Volgende week vrijdag zal ik het rooster voor de week van 25 mei bekend maken.

Wat is wat?

KRACHTTRAINING BUITEN

De krachttraining buiten is op de binnenplaats van ChrisFit en is een Full Body training van 12 oefeningen om de alle spiergroepen sterk en in vorm te houden.

De training vindt in circuitvorm plaats. Alle oefeningen duren 1 minuut en doen we in drie rondes van 12 oefeningen met een rustpauze van 2 minuten voordat we weer aan de volgende ronde beginnen.

De oefeningen worden allemaal gedaan met Power (voorheen Bodypump) materiaal en losse dumbels; 2 borst, 2 rug, 2 schouder, 2 benen, 2 buik, 1 triceps, 1 biceps.

 

TABATA BUITEN

Tabata training is een HIT(Training)

Je voert een exercise 20 sec uit met maximale intensiteit en vervolgens hou je 10 sec rust. Dit verhaal je 8 X. Door verschillende Tabata exercises te combineren krijgen we een complete full body workout. Maximale kracht, maximale uithouding. Tabata verbeterd je uithoudingsvermogen en de verbranding is hoog. Met een Tabata workout van 20 minuten kan je tussen de 240 en 360 kcal verbranden! Genoeg redenen dus om eens een poging te wagen. Minimaal aan tijd, Maximaal resultaat! De les is snel, uitdagend en killing. Push your limits.  No excuses, go hard or go home!

 

CIRCUIT TRAINING BUITEN

Je hebt zeker weleens gehoord van HIIT (High Intensity Interval Training), de voordelen daarvan en je hebt het misschien ook wel in je trainingsroutine zitten. Maar heb je ooit gehoord van LIIT (Low Intensity Interval Training)? LIIT heeft veel overeenkomsten met HIIT, maar ook zeker wat verschillen dat het een overweegbare optie maakt. In principe zijn alle oefeningen met het LIIT format uit te voeren door het gewicht en het aantal herhalingen aan te passen, of het tempo van de uitvoering. Wij kiezen ervoor om de LIIT in een circuit van zes verschillende stations te presenteren. Bij jouw station doe je elke oefening 30 seconden. Daarna ga je door naar het volgende station, etc. etc.

 

BOOTCAMP

In de zomer- en lentetijd maken we gebruik van alles wat Breskens en omgeving te bieden heeft om de training zo afwisselend mogelijk te maken. We zetten daarom steeds verschillende routes uit en daardoor is geen les hetzelfde. In de wintermaanden kan er eventueel binnen getraind worden, bijvoorbeeld bij de Circuit Training die iedere maandagochtend en woensdagavond gegeven wordt. Kenmerken Bootcamp:

  • Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd (high intensity training)
  • Het is een Full body work out, alle spiergroepen worden getraind
  • Variatie in de lessen
  • Trainen in een groepje van maximaal 9 deelnemers, maar met je eigen doel
  • Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter

 

Het rooster voor komende week:

 

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
DATUM: 18-mei 19-mei 20-mei 21-mei 22-mei 23-mei 24-mei
TIJDSTIP
08,30 TOT 09,30 KRACHT KRACHT KRACHT TABATA
09,30 TOT 10,30 CIRCUIT KRACHT CIRCUIT KRACHT BOOTCAMP
10,30 TOT 11,30 KRACHT KRACHT KRACHT KRACHT
18,30 TOT 19,30 KRACHT CIRCUIT KRACHT
19,00 TOT 20,00
19,30 TOT 20,30 KRACHT KRACHT KRACHT

 

 

 

Vanwege de veiligheids-, en hygiëne voorschriften i.v.m. de Corona maatregelen kunnen er per les maximaal 6 personen die volledig klachtenvrij zijn meedoen en alleen op telefonische reserveringsafspraak en deelnemen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Reserveren kan alleen een dag van tevoren tussen 08.00 en 10.00 uur via 0117-381331 en kan niet via mail en/of app. Reserveren voor de trainingen op zondag kan op vrijdag. Zaterdag zijn wij niet aanwezig.

Op de dag van de workout zal vooraf een kort vraaggesprek zijn met ons of je inderdaad mee kan trainen.

Iedereen is verplicht disposable handschoenen te dragen die door ons gratis worden verstrekt èn zelf een handdoek mee te brengen en te gebruiken om direct contact met de toestellen/materialen te voorkomen. Hierdoor hoef je niet na iedere oefening de materialen schoon te maken. Tenzij er direct huidcontact met het trainingsmateriaal gemaakt wordt; dan moet je het materiaal zelf desinfecteren met de door ons beschikbaar gestelde reinigingsmiddelen. Uiteraard geldt ook hier dat je de anderhalve meter regel dient te respecteren. Uiteraard zullen wij er constant op toezien dat jullie veilig kunnen trainen en daar waar nodig sturende aanwijzingen geven zodat het trainen voor iedereen veilig blijft.

Het is niet hetzelfde als een workout met de toestellen in de zaal, maar het is een uitstekende manier om je spieren in conditie te houden tot er weer binnen getraind mag worden. De buitenlessen gaan alleen door bij droog weer!!!!

We hopen dat we op deze manier iedereen weer in beweging kunnen krijgen en samen  met jullie kunnen werken aan een gezonde en fitte zomer.

Groetjes,

Team ChrisFit

 

 

 

Update: 4 april 202

Breskens, 4 april 2020

Beste sporter en leden van ChrisFit-Gym Breskens,

Op het moment dat ik jullie schrijf zit ik in een lege sportschool waar de zon warm door de ramen naar binnen straalt. Het geeft een heel onwerkelijk gevoel wat ik het beste kan omschrijven met een sterk gevoel van heimwee.
Het gemis van jullie allemaal doet me beseffen wat een geweldige levendige sportschool we hebben opgebouwd sinds 2016, met stuk voor stuk boeiende en leuke mensen.

Het belangrijkste op dit moment is natuurlijk dat jullie allemaal fit en gezond zijn en blijven.
Maar nu aan het einde van de 3e week sluiting wordt het duidelijk dat deze periode van sluiting vooralsnog duurt tot 28 april, en wellicht nog iets langer.

Heel begrijpelijk dat er door deze onzekere tijden bij u vragen gaan rijzen omtrent uw abonnement en hoe wij hier mee omgaan. In deze brief probeer ik u zo goed mogelijk te informeren over hoe nu verder in de komende periode.

LUCTOR ET EMERGO!

Ik worstel en kom boven! Onze gezamenlijke Zeeuwse lijfspreuk.
Samen met u, wil ik ervoor vechten dat jullie sportschool in West Zeeuws Vlaanderen ook voor de toekomst bestaansrecht heeft.
De contributie die u betaalt dient om onze kosten voor huur, gas&licht, salarissen, licenties, onderhoud en andere lopende kosten te betalen. En natuurlijk zit er ook een winstcomponent in.

Ik denk dat voor de meesten van u duidelijk is dat de sportschool mijn ziel en zaligheid is.
Voor mij (en mijn collega’s) is het voortbestaan van ChrisFit Gym op dit moment het allerbelangrijkste.
Winst is voor mij op dit moment totaal niet van belang. Vanwege de verplichte sluiting, vallen een aantal kosten weg, en zijn er ondersteunende overheidsmaatregelen.
Al deze middelen wil ik graag inzetten om u de komende periode te compenseren en uw lasten omlaag te brengen; en u, natuurlijk, als klant te mogen behouden!

Onderstaande tarieven gelden voor de incasso van eind april om de maand april te compenseren, en de incasso van eind mei om de maand mei te compenseren.
Ik verwacht dat we in de loop van de maand mei weer open mogen. Maar, uiteraard, houd ik u tussentijds op de hoogte.

Compensatie Tarieven

Junior abonnement (12-18)                €13,75 ipv       €21,95
Jong talent (18-23)                             €19,95 ipv       €31,95
Volwassen abonnement                     €29,95 ipv       €48,00
Senioren abonnement                         €24,95 ipv       €39,95
Familie abonnement                          €53,75 ipv       €86,00
Jaarabonnementen vooruit betaald, krijgen in 2021 er een gratis maand bij.

 

Extra compensatie

Ik wil u nog even attenderen op het tijdelijke Fitsnacks TV abonnement (Twv €49,95) wat we voor u geregeld hebben voor zo lang onze sportschool gesloten is.

Op het platform zijn momenteel ruim 20 work-out opties beschikbaar met meer dan 50 trainingsvarianten voor alle doelgroepen. Dagelijks worden er nieuwe work-outs beschikbaar gemaakt. En sinds deze week ook groepslessen van ClubJoy!

Indien u uw activeringscode nog niet heeft ontvangen stuur ons dan even een mail aan: info@ChrisFit-gym.nl

 

Ben je niet zo’n thuissporter, of vind je het niks achter je computer?
Wees er dan creatief mee hoor!
Selecteer dan bijvoorbeeld een aantal oefeningen uit het aanbod en maak van je hardlooprondje buiten een soort mini bootcamp voor jezelf, op het strand of in de polder.
Erg pittig en uitdagend kan ik je zeggen!

 

Dankwoord!

Tot slot wil ik u namens mijzelf, en alle collega’s enorm bedanken voor uw vertrouwen en support in deze, voor ons allen, onzekere periode.

Heeft u nog vragen? Stuurt u deze aan info@ChrisFit-gym.nl
Kijkt u ook regelmatig even op onze website www.chrisfit-gym.nl voor updates.

We kijken er enorm naar uit om u zo snel mogelijk weer te zien!

Maak er het beste van en blijf gezond.

Chris Boeckhout, Tom de Boom en Team ChrisFit

 

Update: 02-04-2020

1. Is ChrisFit geopend?
Nee, wij zijn voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 28 april 2020.

2. Hoe lang blijft ChrisFit gesloten?
Wij zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 28 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om te bewegen en fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Voor alle actieve leden van ChrisFit hebben wij het online trainingsplatform FitSnacks.TV beschikbaar gesteld.

* Wij hebben het online platform FitSnacks.TV zonder platformkosten beschikbaar gemaakt voor alle leden van ChrisFit. Meer dan 200 work-outs en ruim 50 trainingsvarianten. De zender is een razend succes en we ontvangen zeer veel waardering voor deze service.
* Elke avond live work-outs via FitSnacks.TV verzorgd door de beste presenters uit het land.
Bovenstaande services bieden wij je aan in samenwerking met Clubjoy en FitSnacks.TV, zolang het coronavirus de gym gesloten houdt. Clubjoy en FitSnacks.tv zullen de services binnen het platform op korte termijn spectaculair gaan uitbreiden.
Wat gaan we nog meer doen om je verder te ondersteunen?
* We stellen met ingang van maandag 30 maart ook onze reguliere ClubJoy work-outs als een virtuele les beschikbaar binnen FitSnacks.TV. Dat doen we in de Xpress varianten, oftewel work-outs van 30 minuten. Jullie  kunnen dus je favoriete work-outs nu dus ook thuis volgen. Deze service bieden wij je gratis aan tot het eind van de gedwongen sluiting door de coronamaatregelen. Daarna kunnen jullie deze lessen immers weer gewoon op de gym volgen.

Mocht je nog geen toegangscode hebben, dan kun je deze opvragen door een verzoek te sturen naar info@chrisfit-gym.nl met vermelding van jouw klantnummer of naw gegevens.

 

4. Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de sportschool gesloten is?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

5. Kan ChrisFit mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

6. ChrisFit hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april zijn terwijl de clubs dicht zijn?
Ja dat klopt, ook op 1 april is automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken u aan op uw loyaliteit en vragen om uw begrip hiervoor. Wij zullen u de komende week informeren over compenserende maatregelen. Wij hopen op uw vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

7. Ik wil mijn lidmaatschap bij ChrisFit per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat u uw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij u na het uitdienen van uw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen.

 

 

Update: 01-04-2020

Wat hadden we reeds aangekondigd?

1) Wij hebben het online platform FitSnacks.TV zonder platformkosten beschikbaar gemaakt voor alle leden van ChrisFit. Meer dan 200 work-outs en ruim 50 trainingsvarianten. De zender is een razend succes en we ontvangen zeer veel waardering voor deze service.
2) Elke avond live work-outs via FitSnacks.TV verzorgd door de beste presenters uit het land.
Bovenstaande services bieden wij je aan in samenwerking met Clubjoy en FitSnacks.TV, zolang het coronavirus de gym gesloten houdt. Clubjoy en FitSnacks.tv zullen de services binnen het platform op korte termijn spectaculair gaan uitbreiden.
Wat gaan we nog meer doen om je verder te ondersteunen?
3) We stellen met ingang van maandag 30 maart ook onze reguliere ClubJoy work-outs als een virtuele les beschikbaar binnen FitSnacks.TV. Dat doen we in de Xpress varianten, oftewel work-outs van 30 minuten. Jullie  kunnen dus je favoriete work-outs nu dus ook thuis volgen. Deze service bieden wij je gratis aan tot het eind van de gedwongen sluiting door de coronamaatregelen. Daarna kunnen jullie deze lessen immers weer gewoon op de gym volgen.

We hopen jullie hiermee van dienst te zijn zodat er in ieder geval gesport kan worden en…. let op..niet in groepjes sporten en houdt 2 meter afstand als je toch met twee gaat sporten!

Update: 01-04-2020 – brief aan alle clubleden van 24-03-2020 (vanwege een technisch probleem is deze vorige week niet in jullie mailbox terecht gekomen; hier wordt hard aan gewerkt)

 

Beste sporter en bezoeker van ChrisFit Gym,

Eindelijk is dan de lente begonnen en zijn we trots dat we de hele winter goed aan ons lichaam en onze gezondheid hebben gewerkt.

Ineens hangt er dan een dreigende Corona Virus wolk over ons, die ons dagelijkse leven volledig op zijn kop zet.
Nu na de eerste week van de verplichte sluiting van onze sportschool dringt het besef en de ernst hiervan pas echt goed door, en geeft de lege en verlaten aanblik van onze anders zo levendige sportschool, Tom en mij, en al onze hardwerkende collega’s een naar gevoel. Maar helaas is er geen andere oplossing op dit moment.

Was al het harde werk dan voor niets?

Ons lichaam is nogal weerbarstig als het op verandering aankomt. Dus ons harde trainingswerk is niet zomaar om zeep.
Het conditionele werk blijft ongeveer een maand op peil voordat daar goed merkbaar iets in veranderd. Dit kunt je natuurlijk ondervangen door zelf een stuk te fietsen, hardlopen of wandelen in de frisse buitenlucht.

Krachttraining resultaten zijn zelfs tot 3 maanden goed op peil te houden, voordat het lichaam echt gaat afbouwen. Ook hier kun je natuurlijk zelf je mini workout thuis toepassen. Doe wat push ups, squat bewegingen (stoel aantikken en terug), dip oefeningen op de rand van de bank of bed, en natuurlijk wat situps of crunches voor je buikspieren.
Het klinkt weinig, maar hiermee houd je voor langere tijd je spieren in conditie totdat je weer kunt trainen in onze sportschool.

Online trainingsplatform FitSnacks.TV

In samenwerking met ClubJoy werken wij eraan om zo spoedig mogelijk het online trainingsplatform FitSnacks.TV beschikbaar te stellen voor leden van ChrisFit. Wij informeren jullie hierover in een aparte mail.

Op het platform zijn momenteel ruim 20 work-out opties beschikbaar met meer dan 50 trainingsvarianten voor alle doelgroepen. Dagelijks worden er nieuwe work-outs beschikbaar gemaakt.

Zodra het online trainen voor onze leden beschikbaar is, zullen er ook elke avond twee live ClubJoy work-outs worden uitgezonden. Daarnaast zullen er ook work-outs van andere specialisten worden aangeboden. Wie dat zijn maken we op een later tijdstip bekend. Ook over het dagelijkse / c.q. weekprogramma op FitSnacks.TV zullen wij jullie voorafgaand informeren. We werken er heel hard aan, zodat iedereen zo snel mogelijk van deze mogelijkheid om te blijven sporten, gebruik kan maken.

Hoe zit het met mijn abonnement?

Alle maatregelen omtrent het Coronavirus komen ook voor ChrisFit-Gym onverwacht en zorgt voor heel wat hoofdbrekens.
Helaas dwingen onze lopende verplichtingen ons ertoe om de aanstaande incasso voor de maand april toch doorgang te laten vinden. Ik, en mijn collega’s hopen hierbij op uw begrip en solidariteit om deze storm te doorstaan.  Wij informeren jullie zo spoedig mogelijk wat de maatregelen uit de persconferentie voor gevolgen hebben voor verdere incasso c.q. een mogelijke compensatie.

E-mails die reeds naar ons gestuurd zijn worden vanaf 2 april door ons beantwoord.

We hopen, in ieder geval zo spoedig mogelijk weer te verwelkomen.

Uit naam van al onze medewerkers dank ik u voor uw begrip en wens u goede gezondheid en wellicht tot heel spoedig weer bij ChrisFit- Gym!

 

 

Update: 25-03-2020 – technisch probleem bij versturen van mail

Beste sporters,

Vanwege een technisch probleem is het ons niet gelukt om onze informatie naar iedereen gemaild te krijgen. Onze leverancier is hard aan het werk om het probleem z.s.m. opgelost te krijgen.

 

Update: 24-03-2020 – Fitsnacks.tv

Beste sporter,
 
Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.
 
FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.
 
Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.
 
Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de club geregistreerd staat) en een zelf gekozen wachtwoord. Gebruik daarna de unieke clubcode die jullie vandaag per mail toegestuurd krijgen.
 
OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.
 
Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.
 
Met vriendelijke groeten,
ChrisFit

 

Update 15-03-2020

Beste sporters,

Naar aanleiding van de uitspraken heden in de persconferentie van onze regering uit monde van minister Bruins moeten wij jullie mededelen dat de sportschool tot nader bericht, maar tenminste tot 6 april 2020 gesloten is i.v.m. de Corona Crisis. Het spijt ons zeer en komen zsm met aanvullende informatie.

ChrisFit,

Chris en Tom

 

 

Update: 15-03-2020

Beste sporters,

Vanwege de Corona Crisis hebben wij besloten om in ieder geval tot 31 maart 2020 geen nieuwe losse lessen, 10-rittenkaarten, losse maanden, vakantiekaarten en abonnementen meer aan te bieden. Onze huidige klanten kunnen uiteraard gebruik blijven maken van de sportfaciliteiten volgens afspraak.

Verder geldt vanaf maandag 16 maart 2020 dat er per groepsles maximaal 10 sporters deel kunnen nemen. Reserveren voor een groepsles , vooraf, is mogelijk maar alleen telefonisch 0117-381331 of aan de balie. Reserveren via app is NIET mogelijk.

Maatregelen i.v.m. Corona virus

Maatregelen i.v.m. Corona virus Hoenderdaal Driebergen

Sinds het Corona virus zijn intrede heeft gedaan in Nederland, krijgen ook wij af en toe vragen van gasten aangaande eventuele maatregelen die wij hebben getroffen.

Er zijn weinig maatregelen, behalve preventieve, waarop wij onze gasten en medewerkers momenteel kunnen wijzen. Wij volgen hierin de adviezen van de deskundige instanties zoals het RIVM en de GGD. Het gaat dan om de volgende adviezen:
– Was voor het sporten je handen met water en zeep
– Hoest en/of nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik eventueel papieren zakdoekjes
– Wij schudden geen handen meer bij het welkom heten

Aanvullend willen wij onze fitness gasten wijzen op de volgende huisregel (overigens is deze niet nieuw, maar geldt deze altijd)
– Gebruik in de fitness een handdoek en maak je cardio apparaat na gebruik schoon met de daarvoor bestemde spray en papier.

Daarnaast hebben wij zowel bij de balie/koffiecorner, de toiletten/doucheruimten desinfecterende handgel staan die je kunt gebruiken om je handen te ontsmetten. Verder doen we extra schoonmaakrondes om o.a. deurklinken, trapleuningen etc. te ontsmetten.

Mocht je zelf griepachtige verschijnselen hebben, dan geldt het volgende advies:

Neem telefonisch contact op met je huisarts of de lokale GGD als je:
– Koorts hebt boven de 38 graden met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)
– En de afgelopen twee weken in een land/regio geweest bent met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus: (China (inclusief Hong Kong, Macau en Taiwan), Singapore, Zuid-Korea, Iran, Italië: de gemeenten Codogno, Sesto Cremonese, Pizzighettone, Soresina, Sesto S.G., Pieve Porto Morone, Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo en San Fiorana (regio Lombardije) en V’o Euganeo, Mira (regio Veneto)
– Of de afgelopen twee weken contact hebt gehad met een patiënt met het nieuwe coronavirus.

Je huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Vanzelfsprekend geldt dat in bovenstaand geval wij zowel van onze medewerkers als gasten verwachten, dat zij thuis blijven totdat zij meer duidelijkheid hebben.

Voor alle andere mensen geldt, kom vooral lekker sporten. Sporten helpt namelijk bij het verbeteren van je weerstand 😉 !