Groepslessen – agenda

BATTLE

Donderdag van 20.00 tot 21.00

High Intensity groepsles gebaseerd op vechtsport bewegingen Beschrijving volgt

BOOTY

Woensdag van 08.45 tot 09.15

Beschrijving Intensieve groepsles voor de versteviging, en ontwikkeling van de bilspieren

CIRCUIT

Maandag van 09.00 tot 09.45

Vrijdag van 09.00 tot 09.45

Beschrijving De Circuit training is een “low intensity” les van altijd weer 12 verschillende oefeningen van 30 seconden. Gemakkelijk uitvoerbaar en dus voor iedereen van alle leeftijden geschikt. Deze les draait vooral om plezier in bewegen op de manier wat jouw lichaam aankan! We doen 4 rondjes met 12 oefeningen wat resulteert in 30 uur vetverbranding

CLUBYOGA

Dinsdag van 20.00 tot 21.00

Donderdag van 10.30 tot 11.30

Beschrijving ClubJoy Yoga ® is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan. Een ClubJoy Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!

CORE

Donderdag van 08.45 tot 09.15

Beschrijving Met ClubJoy Core ® werk je aan jouw eigen fundering. Een krachtige core vormt de basis voor het behalen van jouw sportieve doelen. Je wordt niet alleen uitgedaagd op het gebied van kracht, maar ook balans en coördinatie zijn wezenlijke onderdelen van deze les. Bovendien zijn het echt niet alleen de buikspieren die we tijdens ClubJoy Core aan het werk zetten. Ook de bovenbenen, billen, rug- en schouderspieren krijgen er flink van langs. Wil jij jouw lijf in slechts 30 minuten tijd effectief trainen? Dan is deze stoere workout absoluut een aanrader voor jou. En zeg nou eerlijk: wie wil er nou niet werken aan een geweldige sixpack?

FIT&SHAPE

Dinsdag van 09.00 tot 10.00

Donderdag van 09.15 tot 10.15

Beschrijving ClubJoy Fit&Shape ® is dé les voor iedereen die houdt van een goede training en veel fun! Van deze les krijg je gegarandeerd een goed humeur, hoe zwaar jouw dag ook was. Een half uur eenvoudige conditietraining wissel je af met een half uur krachtoefeningen. Tijdens deze les train je het hele lijf van top tot teen. Moeilijk is deze workout zeker niet, wel aanstekelijk vrolijk en energiek!

POWER

Maandag van 18.30 tot 19.30

Vrijdag van 10.00 tot 11.00

Beschrijving Droom jij ervan om een sterk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is ClubJoy Power zeker geschikt voor jou! ClubJoy Power ® laat je ervaren hoe krachtig jouw lijf kan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step, wordt gedoceerd door een topcoach. Zo weet jij zeker dat je vakkundig en veilig door de training wordt geleid. De motiverende muziek draagt de training en tilt jouw doorzettingsvermogen naar ongekende hoogte

SPINNING ®

Dinsdag van 18.45 tot 19.45

Woensdag van 09.30 tot 10.30

Donderdag van 18.45 tot 19.45

Beschrijving Dit is een indoor fietsprogramma waarbij je aan je conditie werkt. Je hebt een hoge vetverbranding waardoor dit ideaal is om af te vallen, tevens werk je aan de versteviging van billen, buik en benen. De les is geschikt voor iedereen, jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd. Je kan tijdens deze les werken aan je eigen doelstellingen. Samen trainen werkt motiverend, ook de muziek draagt hieraan bij. Na ongeveer 3 lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

STEPS

Maandag van 19.45 tot 20.45

Beschrijving ClubJoy Step ® is een leuke en uitdagende training waarbij je gebruikmaakt van een step (een in hoogte verstelbaar bankje). Met dit programma kun je snel resultaat behalen dankzij de hoge vetverbranding. Je werkt aan een verbetering van de hart- en longconditie en verstevigt de benen en billen. Logisch als je weet dat je tijdens een ClubJoy Step les voortdurend op en van de step stapt. Daarnaast is er alle ruimte om te werken aan een verbeterde coördinatie en kracht in je bovenlichaam. Dat alles terwijl je je laat meeslepen door de motiverende muziek en een inspirerende coach.

ZENZABILITY

Dinsdag van 10.30 tot 11.30

Beschrijving Zenzability is een rustige, maar toch inspannende les met invloeden van Yoga, Thai Chi en Pilates

Translate »
Instagram