Fit&Go training

FIT & GO! TRAINING

Vind je sporten niet echt leuk; heb je gewoon weg geen tijd, of eigenlijk geen zin om te sporten maar besef je wel dat je voor je gezondheid en lichamelijke fitheid eigenlijk wel echt eens moet gaan doen; denk dan eens aan de Fit & Go! Training bij ChrisFit Gym in Breskens.

4 verschillende effectieve workouts van maximaal 15 a 20 minuten. Binnen een half uur ben je weer thuis of op je werk!

De 4 verschillende trainingen hebben allemaal een ander doel zodat je na 4x je volledige lichaam een “opfrisser” hebt gegeven. Alle oefeningen zijn erg eenvoudig en dus geschikt voor alle leeftijden vanaf 15 jaar.

4 trainingen:

1) De eerste training bestaat uit 3 x 5 minuten bewegen op 3 verschillende Cardio toestellen. In deze training staat de conditie en uithoudingsvermogen centraal.

2) De tweede training bestaat uit een “core” training. Hier worden buikspieren, onderrug, nek en schouder(bladen) getraind voor een goede houding en souplesse.

3) De derde training bestaat uit “bodycontrol” training. Nu worden de spieren getraind zonder het gebruik van gewichten. Dit is zeer effectief voor de versteviging van enkelbanden, kniebanden, kruisbanden, bekkenbodem en een betere stabiliteit evenwicht.

4) De vierde training bestaat uit “basisoefeningen” training. Dit keer maken we slim gebruik van de fitness toestellen zodat alle gewrichten en belangrijke spieren aan bod komen. Alle pezen en spieren blijven dan in conditie en je gewrichten blijven soepel omdat ze zich door te bewegen zelf smeren. Natuurlijk wordt bij iedereen rekening gehouden met de eigen spierkracht en belastingintensiteit.

Het voordeel van de Fit & Go! Training is dat je werkelijk in een mum van tijd klaar bent met sporten en je lichaam toch optimaal profiteert van je workout. Er zitten bovendien geen vaste dagen aan gebonden. De volgende keer dat je komt sporten is gewoon de volgende training aan de beurt; of dat nu de volgende dag, 3 dagen later of een week later is.

De 4 verschillende trainingen zorgen ervoor dat je lichaam op alle fronten in conditie wordt gehouden zodat je met korte inspanningen van 15 a 20 minuten snel topfit bent. Deze korte workouts zijn makkelijk in drukke dagschema’s in te plannen en voor mensen die moeite hebben met sporten en bewegen is de korte duur overzichtelijk en motiverend.

Wil je er graag een half uurs schema van maken dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij helpen je graag om deze voor je op te stellen!

Translate »
Instagram