Bedrijfsfitness Nederland


Bedrijfsfitness Nederland

ChrisFit is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan Bedrijfsfitness Nederland? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die Bedrijfsfitness Nederland voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Sporten heeft verschillende positieve invloeden op u:

• Het bewegen werkt ontstressend
• Het hoofd kan leeggemaakt worden, en men kan weer met frisse energie verder.
• Bij kantoor en computer werk wordt de houding van het lichaam door het sporten weer gecorrigeerd waardoor spieren en gewrichten soepel blijven en men zich minder vermoeid voelt.

• Voor mensen met meer fysieke arbeid zorgt het sporten ervoor dat de spieren, gewrichten en lichaam niet te eenzijdig belast worden (bijv. bij bediening in horeca, bepaalde houding bij laswerk, etc.), maar gelijkmatig over het lichaam verdeeld zodat er minder snel slijtage optreedt.

• De kans op overgewicht, hart en vaat ziekten en andere welvaart gerelateerde aandoeningen wordt aanzienlijk verminderd.

ChrisFit Gym denkt aan de verschillende mensen en daarom bieden we graag naast het sporten ook een trainingsschema op maat. Dit zijn uiteraard de reguliere schema’s om af te vallen en om een iets fitter of gespierder uiterlijk te krijgen. Maar specifieker hebben we korte programma’s van maximaal een half uur voor drukbezette mensen of mensen met een druk dagelijks dagschema; maar ook trainingsschema’s gericht op houdingcorrectie of om ’s avonds nog fit te kunnen zijn voor leuke dingen thuis.

En natuurlijk mag er ook gewoon lekker zelfstandig gesport worden.

U kunt onbeperkt sporten op alle tijden die wij geopend zijn, deelnemen aan alle groepslessen en gebruik maken van onze infrarood sauna’s. Een intake en het opstellen van een trainingsschema hoort er uiteraard bij.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ChrisFit via 0117-381331 of Mail ons!

Translate »
Instagram