BODYVIVE WORDT TONE

Beste BODYVIVERS,

Super tof dat je zo’n fanatieke BODYVIVER bent! Via deze weg willen we jullie laten weten dat het jaar 2018 bijzonder wordt voor Les Mills BODYVIVE. Het programma ondergaat positie­ve ontwikkelingen waar we jullie over willen informeren. Vanaf 1 april 2018 gaat BODYVIVE verder als Les Mills TONE. De naam ‘TONE’ staat voor het fysieke resultaat wat je met het programma kunt behalen.

Waarom is er gekozen voor deze verandering en wat betekent dit voor jou als BODYVIVER?

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en innoveren. Een update en naamsverandering van het programma zorgen ervoor dat het programma een boost krijgt en met de tijd mee gaat.

De workout wordt niet meer opgebouwd in tracks maar in blokken; cardio, kracht en core waarbij er gebruik gemaakt kan worden van tubes en plates.

Les Mills TONE wordt met functionele en eenvoudig te begrijpen oefeningen meer van deze tijd. Dit maakt de les voor iedereen toegankelijk ongeacht je fitness niveau!

Nieuwe ontwikkelingen betekenen ook nieuwe uitdagingen, haal nog meer voldoening uit je workout!Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!  Zie het als een ‘new and improved’ version, een boost voor het programma én voor jou!

Good luck & have fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram