FIT & GO! TRAINING; trainen in 20 minuten per training

 

 

 

 

 

 

FIT & GO! TRAINING

Heb je gewoon weg geen tijd, of eigenlijk geen zin om te gaan sporten maar besef je wel dat je voor je gezondheid en lichamelijke fitheid het eigenlijk wel moet gaan doen; denk dan eens aan de Fit & Go! Training bij ChrisFit Gym in Breskens.

4 verschillende effectieve workouts van maximaal 15 a 20 minuten per keer

 

Cardio, Core, Bodycontrol of Basics die je zelf per kunt afwisselen voor een perfecte training. Binnen een half uur ben je weer thuis of op je werk!

De 4 verschillende trainingen hebben allemaal een ander doel zodat je na 4x je volledige lichaam een “opfrisser” hebt gegeven. Alle oefeningen zijn erg eenvoudig en dus geschikt voor alle leeftijden vanaf 15 jaar.

 

Het voordeel van de Fit & Go! Training is dat je werkelijk in een mum van tijd klaar bent met sporten en je lichaam toch optimaal profiteert van je workout. Er zitten bovendien geen vaste dagen aan gebonden. De volgende keer dat je komt sporten is gewoon de volgende training aan de beurt; of dat nu de volgende dag, 3 dagen later of een week later is.

De 4 verschillende trainingen zorgen ervoor dat je lichaam op alle fronten in conditie wordt gehouden zodat je met korte inspanningen van 15 a 20 minuten snel topfit bent. Deze korte workouts zijn makkelijk in drukke dagschema’s in te plannen en voor mensen die moeite hebben met sporten en bewegen is de korte duur overzichtelijk en motiverend.

Uiteraard leggen we je de je het programma en de oefeningen eerst uit zodat je daarna makkelijk zelf aan de slag kan!

Wil je er graag een half uurs schema van maken dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij helpen je graag om deze voor je op te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram