Nieuwsbrief 23 juli 2020

                     

Breskens, 23 juli 2020

 

Beste leden en sporters,

Inmiddels is onze sportschool ChrisFit-Gym alweer 3 weken geopend en wil ik jullie middels deze korte nieuwsbrief even op de hoogte brengen van de stand van zaken op dit moment.

Allereerst wil ik jullie, ook namens Tom en het hele team van ChrisFit-Gym enorm bedanken voor jullie steun en vertrouwen gedurende de periode dat we verplicht gesloten waren wegens de Corona Lockdown. En nu we weer open zijn, hopen we u snel dat oude vertrouwde gevoel van uw eigen sportschool terug te kunnen geven. Veilig sporten voor een fit lichaam en sterke weerstand.

Zo langzaam aan zijn velen van jullie al weer eens wezen sporten en hebben jullie kunnen ervaren dat Team ChrisFit er alles aan doet om jullie zo veilig mogelijk te laten sporten. In de fitnesszaal beneden of boven bij de groepslessen.

Alle toestellen staan op anderhalve meter met belijning ertussen zodat u automatisch de goede afstand houdt. Ook in de groepsleszaal zijn vakken gemaakt om jullie te helpen de anderhalve meter aan te houden.

Vanaf deze week zijn handschoenen niet meer nodig en volstaat goede handreiniging bij binnenkomst.  Dit na telefonisch contact en op advies van de GGD in Goes. Let er ook op dat je tussendoor je handen regelmatig reinigt en alle toestellen en attributen (dus ook de dumbells) die je hebt gebruikt schoonmaakt voor diegene die na jou komt. Zo zorg je allemaal voor elkaar.

Op koele zomerdagen ventileren we met alle deuren open voor een optimale training. Op warme dagen gaan voor opening alle 3 de airco’s aan. In combinatie met de 2 frisse lucht inlaten boven en het warme/ vieze lucht afpompsysteem boven, zorgen we ook dan voor een zo optimaal mogelijk trainingsklimaat.

Vanaf donderdag 30 juli is er ook weer spinningles op de donderdag. Chris zal deze les geven totdat Chari weer terug is. Vergeet niet tijdig te reserveren voor een groepsles van je interesse omdat het aantal deelnemers hier nog beperkt is! Reserveren en/of afmelden kan via de Compedfit app met je klantnummer en jouw postcode. Reserveren aan de balie kan natuurlijk ook.

Pilates wordt weer gegeven vanaf vrijdag 7 augustus om 08.45 uur.

De kleedkamers en douches kunnen waarschijnlijk weer vanaf 1 september gebruikt worden, maar hierover volgt nog nader bericht. Tot die tijd is het absoluut niet toegestaan de kleedkamers te betreden.

Voor deze zomer hebben we besloten toch ALLE weekenden open te zijn omdat we al lang genoeg gesloten zijn geweest. Dus op 1, 2, 8, 9, 15 en 16 augustus is ChrisFit volgens het normale weekendrooster geopend van 9 tot 13 uur. Ook is de fitnesszaal op dinsdagavond weer gewoon geopend tot 21.00 uur. De vrijdag blijven we gesloten vanaf 18.00 uur.

We wensen u weer veel sportplezier bij ChrisFit-Gym Breskens!

TEAM CHRISFIT

ChrisFit Gym  Achterweg 2  4511 XZ Breskens  0117-381331

info@chrisfit-gym.nl

www.chrisfit-gym.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram