De Fitness is per woensdag 11 november weer geopend.

Beste sporters van Chrisfit, vanaf vandaag, woensdag 11 november 2020, is de sportschool weer geopend voor jullie. Uiteraard zijn er geen Groepslessen n.a.v. de kabinetsmaatregelen.
 
We verwelkomen graag iedereen maar verwachten dat iedere sporter wel de volgende regels naleeft voor zichzelf en de (sport)omgeving:
* Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
BIJ DEZE KLACHTEN: KOM NIET SPORTEN !!!
* Laat u testen als u 1 of meerdere van deze klachten heeft. Blijf thuis tot de uitslag van de test bekend is. Als u ook koorts heeft of benauwd bent, dan blijven ook uw huisgenoten thuis tot de uitslag van de test bekend is. Hebben uw huisgenoten ook klachten? Dan laten zij zich ook testen.
 
* Tot nader order hebben wij besloten geen losse lessen, 10-rittenkaarten en losse maanden te verkopen. Bestaande klanten kunnen uiteraard hun rittenkaart of losse maand verlengen. Heb je vragen over deze maatregel, neem dan vrijblijvend contact op met de ons via 0117-381331.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram