Sportschool op ons initiatief gesloten per 1 november 2020 voor 10 dagen

Breskens, 1 november 2020

Betreft: tijdelijke sluiting sportschool

Beste leden en sporters,

 

Met pijn in m’n hart heb ik besloten om vandaag om 11.30 uur de sportschool per direct te sluiten voor minimaal 10 dagen.

De reden is dat ik vannacht de eerste melding kreeg van een positief geteste sporter uit de Power groepsles van afgelopen woensdagavond en in de loop van deze ochtend kwamen er meerdere melding bij ons binnen van besmetting met het Covid-19 virus uit deze groep. Deze klanten hebben vanmorgen vroeg een mail van  mij ontvangen.

Uit voorzorg en onze verantwoordelijkheid naar jullie klanten en onze medewerkers hebben we dit besluit genomen en stel ik via deze mail iedereen op de hoogte. We hopen op jullie begrip.

Inmiddels heb ik een melding gedaan naar de Veiligheidsregio Zeeland waar ik maandagochtend contact mee zal hebben. Uiteraard houden we jullie regelmatig op de hoogte en bij twijfel of klachten….laat je testen!!! 

In bijgevoegde link staat informatie van de Rijksoverheid voor jou.

https://lci.rivm.nl/covid-19-nauwe-contacten

We hopen jullie in de loop van de maand weer te kunnen verwelkomen bij ChrisFit-Gym Breskens en blijf gezond en hou je voor elkaar en jezelf aan de Covid maatregelen.

Namens TEAM CHRISFIT,

Chris en Tom

ChrisFit Gym  Achterweg 2  4511 XZ Breskens  0117-381331

info@chrisfit-gym.nl

www.chrisfit-gym.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram