Nieuwsbrief 10 mei 2021

Beste leden van ChrisFit,

Eindelijk weer eens een bericht van jullie sportschool ChrisFit.

= C H R I S F I T  B L I J F T  G E W O O N  B E S T A A N =

Allereerst onze bijzondere dank voor jullie trouw aan Chrisfit, terwijl onze fitness vanwege de Corona regelgeving gedwongen wordt om dicht te zijn, blijven jullie trouw lid aan Chrisfit.

De hele Corona periode heeft ons tot vandaag veel zorgen, kosten en stress gebracht; maar de enorme steun die er nog steeds van de leden is geeft mij, Tom en alle medewerkers een enorme positieve kracht.
Als ondernemer van Chrisfit zijn ook wij geconfronteerd met financiële gevolgen vanwege permanente hoge huurlasten waardoor wij de oude locatie Achterweg 2 – Breskens hebben beëindigd.
Na opzegging van de oude locatie werd ons onvoorzien een geweldig nieuwe locatie aangeboden aan de Haven Westzijde 21 te Breskens.

Het voor jullie en iedereen bekende VROON – gebouw wordt jullie nieuwe fitness locatie van CHRISFIT

Maar de laatste loodjes zijn het zwaarst…
Bijzondere dank aan de Gemeente Sluis voor hun medewerking en de verstrekte vergunningen.
Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang om de kantoorruimten te veranderen naar een moderne fitness ruimte waar jullie weer volop kunnen sporten.
Volg onze vorderdingen met foto’s daarvan op onze website  https://www.chrisfit-gym.nl/galerij/ en onze facebook pagina.

Heeft u alsnog gerichte vragen of noodzaak aan, gewoon even direct contact, dan kun je de Chrisfit Breskens Whatsapp hiervoor gebruiken op het mobiele nr. 06-82 971135
Uiteraard kan mailen ook naar info@chrisfit-gym.nl. We proberen weer zo snel mogelijk te antwoorden.

WANNEER IS ALLLES WEER OPEN?

Op deze vraag durf ik helaas geen eenduidig antwoord geven. Er wordt nu door NOS en RTL Nieuws gesproken over mogelijk 18 mei als o.a. de RIVM cijfers het volgens het kabinet dit toelaten. Sportscholen weer open onder voorwaarden, maar welke dit zijn horen we mogelijk in de persconferentie van dinsdag 11 mei.
Zodra het kan proberen we gelijk weer de groepslessen op te pakken zoals we dat ook vorig jaar gedaan hebben op het buitenpodium achter de PLUS supermarkt; en nu dus direct voor onze ingang aan Haven Westzijde 21.

HOPELIJK DUS TOT BINNENKORT!

Blijf de moed erin houden hoor! We ervaren allemaal één van de meest zware periodes van ons leven op sociaal en geestelijk gebied; en dan is ook nog eens de conditie en de spierkracht op een niveau dat je bijna de moed zou laten varen.
NIET DOEN, want niets is zo veerkrachtig als een mens!
Zodra je weer kunt sporten en bewegen herstelt je lichaam wonderbaarlijk snel en het maakt je hoofd weer lekker leeg en fris.
Het sociaal contact met je medesporters brengt jullie binnen een aantal weken weer in de goede mood voor een mooie sportieve zomer!

SPORTIEVE GROETEN VAN HET TEAM CHRISFIT BRESKENS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram