Nieuwsbrief vrijdag 22 mei 2020

Beste sporters van ChrisFit

Hierbij weer nieuws omtrent de uitbreiding van onze lessen. Gisteren mailde wij dat er drie nieuwe outdoor lessen op het rooster staan namelijk Clubjoy STEP, CORE en Fit & Shape op de locatie aan de Weegbrugweg in Breskens.
Dit is aan de overkant van de parkeerplaats aan de achterzijde van de Plus Supermarkt.

Vandaag kunnen we daar weer nieuwe lessen aan toevoegen. Het complete lesrooster kun je vinden op https://www.chrisfit-gym.nl/lesrooster/

Ten eerste komt de KRACHT op dinsdagavond 19.30 uur te vervallen en komt daar vanaf dinsdag 26 mei standaard de SPINNING voor in de plaats van 19.30 tot 20.30 uur.
De SPINNING wordt gegeven door Chris op onze binnenplaats en er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.

YOGA is vanaf zondag 31 mei weer te volgen. De locatie is naast Breskens Aan Zee; sta je op het strand kijkend naar BAZ, dan wordt de yoga links van BAZ gegeven door Vanessa. Neem voor deze les je eigen badlaken of stranddoek mee. Op het zand is een yogamatje wellicht niet heel fijn. Uiteraard maak je daarin zelf een keuze.

CLUBJOY COMBI LES is een live online te volgen les via de ZOOM app die je kunt downloaden in de playstore.
De les wordt vanaf nu iedere dinsdagavond van 19.30-21.00 uur gegeven door Ursula en Stefan live vanuit onze sportschool. In dit uur worden verschillende Clubjoy lessen gecombineerd tot een geweldige afwisselende training met veel fun. Wil je deelnemen aan deze geweldige les dan moet je je naam en telefoonnummer aan ons doorgeven zodat je toegevoegd kan worden aan de besloten groep.

Wil je aan bovenstaande les(sen) meedoen dan kun je je vanaf maandag 25 mei telefonisch aanmelden tussen 08.00-10.00 uur via ChrisFit 0117-381331. Je kunt vanaf nu ook onze reserveringsapp COMPEDFIT gebruiken om zelf te reserveren. Je hebt dan wel je klantnummer nodig. Weet je die niet dan kun je die ook telefonisch opvragen tijdens doordeweekse dagen tussen 08.00-10.00 uur.

Uiteraard is dit lesaanbod voor onze abonnementhouders en iedereen met een 10-rittenkaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram