OVER LES MILLS CXWORX – REVOLUTIONAIRE CORE TRAINING

ChrisFit introduceert binnenkort een 30-minuten durende workout, die het beste van een groepsfitnessles en een Personal Training sessie combineert. CXWORX concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.
OVER LES MILLS CXWORX – REVOLUTIONAIRE CORE TRAINING
Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.
Les Mills instructeurs geven je uitleg over de wetenschap achter elke oefening en motiveren je om harder te trainen, zodat jij het beste resultaat kunt halen. Net als alle andere Les Mills lessen, komt ook CXWORX om de drie maanden met nieuwe muziek en choreografie.

EEN TYPISCHE LES
Slechts 30 minuten Les Mills CXWORX is alles wat je nodig hebt om je core een uitdagende workout te geven met een mix van geïsoleerde oefeningen, zoals crunches of leg extensions, die de focus leggen op een specifieke spiergroep of op twee of meer spiergroepen tegelijk.

1 Tijdens de warming-up worden je kernspieren warm en leer je hoe je met deze spieren om moet gaan. In staande positie train je jouw bilspieren, buikspieren en spierlussen en krijg je inzicht in de wijze waarop deze spieren tijdens dagelijkse activiteiten werken.
2 Daagt je onderste en bovenste buikspieren uit en activeert je spierlussen. Traint je schuine buikspieren met 3 bewegingspatronen – liggend indraaien, zijwaartse hover(s) en klimmende bewegingen vanuit een plankpositie. Dit is een ‘superset’ core training.
3 Vraagt het uiterste van je bilspieren door middel van squats en heupbewegingen. Legt de focus op je rugspieren ter versteviging van de romp en je houding.

VOORDELEN
• Je krijgt een snelle en efficiënte workout in slechts 30 minuten.
• CXWORX is een stoere workout die je mentaal en fysiek uitdaagt.
• Je kernspieren (buik, billen en rug) worden strakker en sterker.
• CXWORX verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures.
• Je ontdekt dat je core een positief effect heeft op je lichamelijke gezondheid.
• CXWORX motiveert je om buiten je comfort-zone te treden.

HOE FIT MOET IK ZIJN?
• Les Mills CXWORX is conditioneel niet zwaar. Je hebt met name je kracht en doorzettingsvermogen nodig tijdens de les. Een CXWORX les biedt alle oefeningen op verschillende niveaus aan.

CXworx zal worden gegeven op:
maandag van 18.30 – 19.00 uur
dinsdag van 19.00 – 19.30 uur
woensdag van 10.00 – 10.30 uur
donderdag van 19.00 – 19.30 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram