Nieuwsbrief oktober 2021

Breskens, 16 oktober 2021

 

Beste sporters,

Het najaar is begonnen en er staat de komende tijd een hoop te gebeuren in onze gym.

Nieuwe medewerker:

We hebben er een nieuwe collega bij. Vanaf donderdag 14 oktober is Brenda van Graefschepe uit Breskens bij ons gestart als Fitness Medewerker. Brenda is gediplomeerd Hardloopcoach en is tevens eigenaar van haar eigen webshop in sportkleding en accessoires www.Shapedfit.nl

We hebben er allemaal ontzettend veel zin in om samen te gaan werken!

Sportomgeving:

Misschien is het sommigen van jullie opgevallen dat er in de fitnesszaal en in de groepsleszaal een nieuw apparaat staat. Het zijn Rovary CO2 meters. Deze meters zijn inmiddels in Belgie verplicht. In Nederland nog niet maar naar mijn mening helpen ze bij het onder controle houden van de luchtkwaliteit in de sportschool.

Dit schrijft Rovary over deze meters:

“Met de Rovary RV2000P CO2 meter kunt u altijd zeker zijn van gezonde binnenlucht. Naast CO2 wordt ook de relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur gemeten. Inclusief log-functie van alle eerder gemeten waarden. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van uw binnenklimaat en weet u wanneer er geventileerd moet worden.

De Rovary RV2000P CO2-meter is makkelijk in gebruik en door op het juiste moment te ventileren voorkomt u een slechte luchtkwaliteit in uw leefruimte. De CO2-meter geeft via een duidelijk scherm het koolstofdioxide-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid aan en is daardoor geschikt voor snelle metingen thuis of op kantoor, maar o.a. ook voor op sportscholen, scholen en kinderdagverblijven, horeca, theaters en bioscopen .
 

We hopen dat we naast alle ramen die open kunnen/staan, de Air Purifiers (luchtzuiveringsapparaten) die we hebben staan plus nu dus deze CO2 meters helpen bij het in stand houden van een optimale sportomgeving.

Aanpassing Groepslesrooster:

Vanaf deze week is er geen YOGA meer op zondag. De YOGA is vanaf 20 oktober wekelijks met Vanessa te volgen op woensdag van 10.45-11.45 uur met evt. een kleine uitloop. De Clubyoga blijft gewoon op het rooster staan.

BenFit Lifestyle programma:

BenFit is de oplossing om die kilo’s snel weer kwijt te raken voor de feestdagen!

Het voedingsprogramma van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangers, maar leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je het hele leven lang vol kunt houden doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.

De gecertificeerde BenFit coaches zijn Chris, Carola en Tom.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week.

 Start nu: speciale prijs voor de leden van ChrisFit…

 Inbegrepen zijn wekelijks:

–          Coachinggesprek met uw voedingscoach

–          Persoonlijk voedingsplan

–          Boodschappenlijst

–          Meting en weging

–          Gebruik van Body Support app met uw voedingsplan en boodschappenlijst

–          Extra workouts voor thuis of

Stel het niet langer uit, start nu en maak een afspraak voor meer uitleg. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

TEAM CHRISFIT

ChrisFit Gym 

 

Haven Westzijde 21

4511 AR Breskens 

0117-381331

info@chrisfit-gym.nl

www.chrisfit-gym.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Instagram